čtvrtek 17. července 2014

Number 1.


Asi každý mnohokrát slyšel, že nikdo není dokonalý, a ona to je možná pravda, ale možná taky ne. Jak pro koho a z jakého uhlu se na to podíváte. Můžete být dokonalí pro jednoho člověka. Pro člověka, který vás tak vidí. Vidí vás dokonalého. Ale nikdy nemůžeme být dokonalí pro všechny. Pro každého je jiná míra dokonalosti. Jiné dovednosti, vlastnosti, vzhled.. Takže je na nás, jak se na to díváme. Můžeme být dokonalí, pro jednoho člověka, ne pro všechny, ale i ten jeden člověk je obvykle ten nejdůležitější, a to je myslím hlavní. Být dokonalí pro něj, jiný ti můžou být vlastně jedno. Co tím získáš být dokonalý pro všechny? Fájn pocit, se kterým naložíš jak? Nijak.


Stejně jako nemůžeme být dokonalí pro všechny, nemůžeme se všem zavděčit. Každý má své priority a všechny jsou tak jiné. Ať už jen trochu nebo moc. Liší se, vždy se liší. Každý chce po vás něco jiného a zavděčit se všem by dalo velkou námahu, ale nejen to. Museli bychom asi přestat být sami sebou a to je to nejhorší. Nemůžeme všem vykouzlit úsměv na tváři, pobavit je, pomoct jim a okouzlit je tvou tvorbou, protože každý je jiný. Každý chce vše jinak, takže si nelamme hlavu s tím, že pro všechny nejsi dokonalý a že se všem nedokážeš zavděčit. Protože asi nikdy nebudeme pro všechny number 1. A protože to je v pořádku.

 

8 komentářů:

  1. Aneb - Zavděčit se všem je těžké, ale všechny nasrat je lehké. :)
    Krásný článek, jak jinak u tebe.:)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonalosť je veľmi diskutabilná téma , nemá jeden koniec ale omnoho viac. Ako si napísala ak by sme sa chceli zavďačiť všetkým stratili by sme samého seba , a podľa mňa týmto by sme stratili tú našu dokonalosť. V dokonalosti sa snažíme stratiť naše chyby , ale to nie je dokonalosť byť bezchybný. Riadna dokonalosť spočíva podľa mňa v tom že sa naučíme milovať naše chyby :)

    http://libertepaixegalite.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Myslíme podobně, ale každý má chyby, nikdo není bezchybný:)
    děkuju za názor:)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný článek.
    Můj názor na dokonalost je takový: Je na každém, jestli je pro něho někdo dokonalý, pokud na dkonalost nevěří, tak je to jeho smůla. Ale nesnáším, když někdo o někom řekne, že je prostě dokonalý a další člověk na to, že dokonalost neexituje, to mě dokáže naštvat.
    http://katienajmannova.blogspot.cz/ - vzájemné sledování? Už tě sleduji

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuju, já v dokonalost věřím, ale ne v takovou tu uplně přehnanou ta mi někdy i vadí:)
    Jojo, ráda:)

    OdpovědětVymazat
  6. Podľa mňa je každý z nás dokonalý svojim spôsobom. Všetci máme na sebe niečo čo sa proste oplatí milovať. A verím tomu, že aby si nás mohli vážiť ostatný aby nás niekto mohol pokladať za dokonalú osobu, tak sa tak najprv musíme vidieť mi sami. :) samozrejme každý ma iný názor :)

    Pridaj sa tiež a vyzvi svoje šťastie ! :3 viac na blogu http://janedemoon.blogspot.sk/2014/07/stastie-asi-by-som-mohla-polemizovat.html#more

    OdpovědětVymazat
  7. myslím, že kúzlo je práve v tom, že sme iní a drobnosti, ktorým sa odlišujeme a ktoré možno považujeme za chyby nás robia jedinečnými..:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥