neděle 5. října 2014

Nedělní odpočinek 0.6 - nicnedělání, nový měsíc olala

Ano vždycky si najdu důvod, co vám do svého nedělního kecání povídání napsat a když prostě nic není, tak není. Ale dneska mám hned dvě věci o kterých vám nějak tak povyprávím, protože, jo potřebuju se nějak vypovídat, protože, jo sakra, je to hodně nutné.



Bože, jak příjemný byl víkend konečně, věřte, potřebovala jsem ho. Tenhle týden mě nemálo ubíjel a pátek, který měl být nejkrásnější z mého pětidenního školního života, byl největší muka. Takže jsem si celý týden vynahradila víkendem, a dělala nicnedělení. Nejlepší činnost. Vzala jsem si notebook, kávu nebo čaj, knížku, učení a vším se obklopila schovala a prostě si to užila a hlavně si perfektně odpočinula a z celého hrozného týdne se mi zpět načerpala dobrá nálada.



Proč byl tenhle týden tak odporný? Psali jsme hrozné maximum testů. Když už jsme jeden den nepsali nic, tak jsme jich další den psali 5 a potom zase další den 3. A to byli testy typu, kontrolka, shrnutí látky, a podobné hnusné vymoženosti učitelů jak mučit děti. V pátek jsme pro změnu všechny testy dostali opravené a to bylo ještě horší než je psát. Měla jsem jet na chalupu, ale nepovedlo se to, takže jsem celý víkend dřepěla doma. Ano odpočala jsem si a získala dobrou náladu, ale tam by se mi to povedlo ještě líp a hlavně bych se vypovídala tam a nemuseli by jste to snášet vy. Promiňte. A aby toho nebylo na pátek málo, v tašce se mi vylilo pití a všechno mokré. Naschvál mi ujela tramvaj, bylo horko a já měla tlustý svetr a pod ním nic, takže jsem se celou cestu potila a potom jsem se ještě starala o nemocného bráchu. Takže fakt super pátek. Všechno se sesypalo a víkend mi jen a jen prospěl. Doufám v lepší druhý říjnový týden!



Říjen, no nový měsíc, nevím jaké máte pocity vy, ale první dny v měsíci, nebyly nejkrásnější ani nějaké procházky sadem s nejkrásnějším klukem pod sluncem za ručičku a žraní čokoládových dortů aniž by jste ztloustli. Naopak. Na tělocviku jsem šikovně skákala přes kozu a mě, výškově malému člověku, to prostě nikdy nešlo a ani nepůjde a proto mám teďka ruku v obvazu spolu s posunutou kostí a hodně dobře pohmožděným zápěstím. Jsem prostě hrozný talent. Žádné procházky sadem to teda nebyli, natož s nějakým hezkých klukem, ten byl totiž na druhé straně Prahy v posteli a bůhvíkde ještě jen jsem tam prostě nebyla já. A dorty, ty taky nebyli. Jediné co bylo, byla moje absence na hodině baletu, protože jsem musela na rentgen, abych tam seděla hodinu v čekárně a pak mi řekli, že mi to nechají v obvazu a až to přestane bolet mám si to sundat a na noc si obvaz nedávat, protože bez nich, mi bylo tyto informace velmi nejasné. Takže nám nový měsíc začal naprosto skvěle a nevím jestli moje předsevzetí " Každým měsícem se budu snažit být lepší" doopravdy výjde a nebude  klamat moje očekávání, ale komu to vadí. Já jsem jenom hroznej loser a prostě nemám štěstí a teď budu doufat, že to byla jen pitomá předehra pro dokonalý život. A nebo taky pekelně zkaženej měsíc, který mi chystá další překvápka. Kdo ví, třeba to příští týden bude noha.


Jojo jsem loser, který ani nenatáhne prsty a sotva odmotá toaleťák a moc se mi to líbí!


Natali.♡

2 komentáře:

  1. Ale příští víkend vás tu chci mít jako na koni! Musím toho s tebou hodně probrat a potřebuju si s někým konečně pokecat! Ale to ty víš.
    Ano, jsi hrozný loser, až se mi z chce z tebe brečet. Já mám velkem ráda skákání přes kozu. Nevím jestli je to tím, že přeskakuju nějakou příbuznou - nejpravděpodobněji ségru. A nebo, že jsem o hlavu vyšší než ty. No těžko říct. Hlavně prosím tě přežij říjen ve zdraví. A co se týče procházek s krásným klukem - to přijde. :D (věřme se si)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej, už se těším až přijedu! Doufám že přežiju!:D Jakože snad procházky nastanou!:D

      Vymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥